Turfstraat viert voor de negende keer zomerfeest

Print

Boxbergheide

Genk - Voor de negende keer kwamen de buren samen om hun buurtfeest te vieren. Zoals altijd werd het weer een heel gezellige avond.

In de omgeving van de Houtwal, de Vogelzangstraat, de Turfstraat en de Kleinven in Boxbergheide is het goed wonen. Als de zomer aanbreekt, nemen elk jaar enkele mensen de taak op zich om een feestje te organiseren. Zo ontstond er in de loop der jaren een vaste groep, de 'crew', die dit jaar voor de negende keer dit buurtfeest op poten zette. Ze mochten dit jaar ook de schepen van Sport en Dienstverlening begroeten.

Enkele tentjes, tafels en stoelen, een drankstand, wat live muziek en vooral ruimte voor de kinderen met een luchtkasteel, fietsjes, krijttekenen en volksspelen: meer moet dat niet zijn om het gezellig te maken. Dat vonden ook de zowat 90 aanwezigen. Tony's frietkar zorgde ervoor dat niemand met een hongerige maag achterbleef. Of er volgend jaar voor de tiende editie iets bijzonders zal gebeuren, dat was vooralsnog alleen nog maar onderwerp van gesprek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio