Samana-Winterslag trekt naar Mondo Verde

Print

Winterslag 1

Genk - Op maandag 17 juni 2019 maakten bijna 60 zieken en hoogbejaarden van Samana-Winterslag een uitstap naar Mondo Verde. Daar genoten ze van een dag vol ontspanning en plezier.

Rond 11.15 uur verzamelden de leden van Samana Winterslag in de plaatselijke brasserie De Vierde Wand voor een lekkere lunch. Een ideale plek om de laatste primeurtjes de wereld in te sturen. Een uurtje later vertrokken een grote en kleine bus richting Mondo Verde, een dierentuin mét attracties en wonderlijke wereldtuinen. "En ‘wereldtuinen’ mag je letterlijk nemen", vertellen de leden. "Van Australië over het verre oosten, via Afrika en Europa naar Amerika, het kon niet op. De attracties lieten we eerlijk gezegd links liggen, maar de tuinen waren een lust voor het oog. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind."

Zo’n bezoek aan Mondo Verde staat garant voor een dag ontspanning en plezier in een van de mooiste parken van ons continent. "In ons arrangement waren snacks en koffie inbegrepen, waarvan, tijdens enkele tussenstops middenin de prachtige natuur, meer dan genoten werd. Het werd té snel 18 uur, tijd om de terugreis aan te vatten. Ondertussen werden allerlei ervaringen uitgewisseld over deze boeiende dag."

Samana-Winterslag blijft niet bij de pakken zitten. In het najaar staat er een bedevaart naar Kevelaer in Duitsland gepland. Meer informatie volgt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio