Mooi voetbal en ideaal weer op 35ste Memorial Peter Jackmaer

Print

Munsterbilzen

Bilzen - Zaterdag 6 juli 2019 werd voor de 35ste keer het Memorial Peter Jackmaer voetbaltornooi gespeeld op de voetbalterreinen van Heis-Sport. En het mag gezegd worden: het voorspelde weer met melding van ongeveer 22 graden - niet te warm dus - zorgde voor de perfecte weersomstandigheden om te voetballen.

Bestuursleden, de vele vrijwilligers en losse medewerkers waren fier om dit sportief evenement voor de 35ste keer mee te mogen ondersteunen. Peter was in het begin van de jaren 80 een goede speler van Heis-Sport, tot op zaterdag 6 augustus 1983 het noodlot toesloeg. Peter was toen 20 jaar. Het toenmalig bestuur bleef niet bij de pakken zitten en organiseerde de Memorial Peter Jackmaer. En met succes, want de verschillende daaropvolgende besturen van Heis-Sport bleven trouw aan hun afspraak “de memorial zal blijven”. En terecht, zowel bestuur als de familie Jackmaer vinden het een ware eer dat dit tornooi elk jaar kan gespeeld worden.

De zestien deelnemende ploegen hebben ook dit jaar zonder enige woordenwisseling alles tot een goed einde gebracht. En dat was ook het besluit van de scheidsrechters “eerlijk, geen problemen en mooie voetbal”. In aanwezigheid van gemeenteraadslid Mr Peter Thijs werd bij de uitreiking van de bekers ook Jos Slegers mee in de bloemetjes gezet. Jos heeft als scheidsrechter aan alle tornooien deelgenomen. Algemeen besluit: prachtige geslaagde editie, en tot volgend jaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio