50én Maaseik fietst en wandelt op Vlieland

Print
Maaseik - Een heerlijk midweek op Vlieland; zo beleefde 50én Maaseik de vijfdaagse uitstap naar het Waddeneiland Vlieland. Geen rumoerig en stinkend verkeer. Rust, stilte en heerlijk weer; wat moet het meer zijn?

Met 40 leden logeerden we in een prima hotel op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vind je een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven. Het dichtbij gelegen strandpaviljoen heeft een geweldig terras en het brede en rustige strand heet het mooiste en schoonste van Nederland te zijn. We fietsten en wandelden, genoten van de vele en heerlijk gelegen terrassen, hebben genoten van de goede keuken en vooral van de rust. Een aanrader!
16 juli wandelen wij in Roermond, 24 juli maken we een daguitstap dwars door de beide Zuid-Limburgen en in september gaan we zes dagen naar Seefeld in Tirol. Wilt u weten wie we zijn, kijk dan bij www.50enm.be of ontvang onze ledenbrief of bel 0472/69.17.15 of 0498/40.95.75 of 0476/31.16.44 of mail info@50enm.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio