Tweedehands boekenmarkt in De Boekerij

Print
Riemst - Jaarlijks komen er in de bibliotheek in Riemst zo’n 3.000 nieuwe materialen bij. Daardoor moeten er tal van oudere boeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s,… de collectie verlaten.

Het hele jaar door ruimen bibliothecaris Monique Lenaerts en haar team dan ook geleidelijk aan oudere werken op. Vorige week heeft het personeel van de bieb dan ook heel wat dozen uit de kelder terug naar bovengehaald voor de jaarlijkse tweedehands boekenmarkt. Zelfs een volledige jaargang van je favoriete tijdschrift kan je er aanschaffen.
Vanaf woensdag 3 juli kan iedereen tijdens de openingsuren van de bieb terecht in de exporuimte waar de tweedehands boekenmarkt blijft doorlopen tot en met zaterdag 31 augustus. De ideale kans voor jou om een koopje te doen en wie weet vind je er geweldige zomerlectuur aan een spotprijs! Maar wacht zeker niet te lang, want op de startdag gingen er al meer dan 1.000 boeken, dvd’s, cd’s, … over de toonbank voor slechts 50 cent, alleen de volwassenen informatieve boeken kosten 1 euro.
Let op: De Boekerij is gesloten op de wettelijke feestdagen en van maandag 22 juli t.e.m. zondag 4 augustus (wel open op zaterdag 27 juli van 14.00u. tot 17.00u.)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio