Celebs

Hanne Troonbeeckx in tranen door woeste Pink-fan

Hanne Troonbeeckx in tranen door woeste Pink-fan

Hanne Troonbeeckx heeft tijdens haar vakantie in Londen een concert van popster Pink bezocht en de tranen stonden de presentatrice in de ogen. Niet door het optreden zelf, zo schrijft ze op Instagram, wel door een “crazy bitch” die ze daar tegen het lijf liep.

De Beringse postte woensdag een foto van zichzelf in Londen, terwijl ze zit te smullen in een van de vele lekkere restaurants in de stad. “Wat was je heerlijk”, schrijft ze over de Engelse hoofdstad.

Minder heerlijk was wat de presentatrice overkwam tijdens het concert van Pink dat ze er meepikte. “Ik maakte kennis met een crazy bitch”, schrijft ze op Instagram. “Ik mag haar zo noemen want een wildvreemde jonge dame begon me uit te schelden tijdens het concert. Ik mocht niet naar haar kijken of ze brulde tegen me. Opnieuw en opnieuw. Daarna begon ze me te kleineren. Ze heeft ook mijn arm bijeen gepitst. Hij ziet er drie dagen later nog steeds rood van. Toegegeven, daar was ik even niet goed van. Ik heb de tribune huilend verlaten. De security heeft haar wel het stadion uitgezet. En P!nk heeft alles meer dan goedgemaakt.”

Niet te missen