KVG Bocholt-Bree organiseert zomerse barbecue

Print
Bree - Op zondag 30 juni organiseerde KVG (Katholieke Vereniging Gehandicapten) Bocholt-Bree onder een stralende zon een heuse zomerbarbecue. 75 leden verzamelden in de parochiezaal van Kaulille.

Na de verwelkoming door het bestuur, was er een heuse quiz 'Wie van de Drie' in elkaar gestoken. Maar liefst 26 vragen van allerlei allure werden op de aanwezigen, die netjes in groepjes verdeeld waren, afgevuurd en er moest op iedere vraag met een A, een B of een C geantwoord worden. Dat leidde tot de nodige hilariteit bij het aanhoren van de mogelijke antwoorden.
Na het bekendmaken van de juiste antwoorden, en na het nodige telwerk werd de ploeg De Ronde Tafel met zeventien goede antwoorden op 26 uitgeroepen tot winnaar van deze eerste KVG-quiz. De winnaars werden bedacht met een mooi prijsje.
Intussen was het vlees heerlijk gebakken en de slaatjes uitgestald en konden de KVG-leden zich tegoed doen aan een heerlijke barbecue met een lekker glaasje wijn of bier of fris.
Nadat de voorzitster nog de volgende activiteit, de daguitstap naar Borgloon op 3 september, uitvoerig had voorgesteld werd deze gezellige namiddag van KVG Bocholt-Bree afgesloten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio