© Jos Bloemen

© Jos Bloemen

thumbnail: null
thumbnail: null

KVG Bocholt-Bree quizt tijdens zomerbarbecue

Op zondag 30 juni organiseerde de Katholieke Vereniging Gehandicapten (KVG) Bocholt-Bree onder een stralende zon een heuse zomerbarbecue. Zo'n 75 KVG-leden genoten van het gezellig samenzijn in de parochiezaal van Kaulille.

Jos Bloemen

Na de verwelkoming door het bestuur was er een heuse quiz 'Wie van de Drie'. Maar liefst 26 vragen van allerlei allure werden op de aanwezigen, die netjes in groepjes verdeeld waren, afgevuurd. Er moest op iedere vraag met een A, een B of een C geantwoord worden, met de nodige hilariteit bij het aanhoren van de mogelijke antwoorden. Na het bekendmaken van de juiste antwoorden, en na het nodige telwerk werd de ploeg De Ronde Tafel met 17 goede antwoorden op 26 uitgeroepen tot winnaar van deze eerste KVG-quiz. De leden van De Ronde Tafel werden uiteraard bedacht met een mooi prijsje.

Intussen was het vlees heerlijk gebakken en de slaatjes uitgestald en konden de KVG-leden zich tegoed doen aan een heerlijke barbecuemaaltijd met een lekker glaasje wijn of bier of fris. Nadat de voorzitster nog de volgende activiteit, de daguitstap naar Borgloon op 3 september, uitvoerig had voorgesteld, werd deze gezellige namiddag van KVG Bocholt-Bree afgesloten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio