© Karen Van Hees

Zevendejaars Kinderzorg KTA 2Villers trekken naar De Puzzel

De leerlingen 7 Kinderzorg KTA 2Villers Hasselt Go Next gingen naar de school De Puzzel om hun geïntegreerde proef (GIP) uit te voeren. Rond het thema diversiteit gingen ze aan de slag bij de kleuters en de lagere schoolkinderen.

Karen Van Hees

De leerlingen van 7 Kinderzorg van het KTA2 Villers Hasselt - Go Next gingen voor hun GIP (geïntegreerde proef) activiteiten uitvoeren met als thema diversiteit bij de kleuters en de lagere schoolkinderen van school De Puzzel in Runkst. In de voormiddag deden ze activiteiten met de kleuters, waar de kleuters leerden proeven van diversiteit. OOok taalontwikkeling werd door de leerlingen van Kinderzorg extra gestimuleerd bij de kleuters.

In de namiddag organiseerden de leerlingen activiteiten met de kinderen van de lagere school. Het thema diversiteit werd op allerlei manieren in kaart gebracht. Aangezien er bewegingsactiviteiten uitgevoerd werden, ontwierpen de leerlingen hun persoonlijke EHBO om de veiligheid extra te benadrukken. De leerlingen, de kleuters, de lagere schoolkinderen en de leerkrachten genoten van dit moment.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio