© BELGAIMAGE

Antwerp-aanvaller vindt nieuwe club in het Midden-Oosten

William Owusu was het voorbije seizoen goed voor 7 goals in 34 wedstrijden bij Antwerp, maar een nieuw contract volgde niet. De 29-jarige spits vertrok bijgevolg transfervrij op de Bosuil. Hij zet zijn carrière nu verder in het Midden-Oosten.

Raf Hermans, belga

Owusu zette er namelijk zijn krabbel onder een contract bij Ajman Club, een team uit de Verenigde Arabische Emiraten. “We wensen Willam enorm veel succes toe in zijn verdere carrière. God bless you William”, laat Antwerp weten op de clubwebsite.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Ghanese aanvaller kwam in 2007 in België terecht, bij de jeugd van Anderlecht. Een jaar later plukte Sporting Lissabon hem weg. In 2010 keerde Owusu terug naar België. Eerst was hij bij Cercle Brugge (2010-2011) aan de slag, vervolgens bij Westerlo (2011-2013).

In 2014 tekende Owusu bij Antwerp, waar hij - met uitzondering van een korte uitleenbeurt aan Roeselare - tot nu zou blijven. Hij speelde 139 wedstrijden voor stamnummer 1 en scoorde daarin 44 keer. Hij droeg mee bij aan de promotie van Antwerp in 2017.