Senioren van Borgloon verbroederen met Dilsen-Stokkem

Print
Senioren van Borgloon verbroederen met Dilsen-Stokkem

Foto: Johnie Vanhees

Borgloon - Nadat vorig jaar de senioren van Dilsen-Stokkem in Borgloon te gast waren, vond er dit jaar een tegenbezoek plaats. Zo gingen de senioren van Borgloon dus op bezoek bij de senioren in Dilsen-Stokkem.

Al om 9 uur werden de Borgloonse senioren ontvangen in het bekende hotel Beau Séjour door de voorzitter en de leden van de Seniorenraad, waar hen een lekker ontbijt buffet werd aangeboden. Een gids begeleidde hen voor een wandeling in de bosrijke omgeving van Tivolli en het brugwachtershuisje. Een bezoek aan het dienstencentrum stond ook op het programma, waar de verantwoordelijke tekst en uitleg gaf over de werking. "Zo'n complete service ten behoeve van de Senioren hadden wij niet verwacht", klinkt het bij de Loonse senioren. "Iedereen was het er dan ook over eens dat in Borgloon nog menig tandje moest worden bijgestoken."

Intussen werd het tijd voor het middagmaal dat werd geserveerd in Beau Séjour. Voor het namiddagprogramma volgde een rondleiding op de geitenboerderij en een bezoek aan het Maascentrum De Wisse, waar iedereen een drankje aangeboden kreeg. Een wandeling in het natuurgebied Negenoord werd door het extreme warme weer wijselijk afgelast. Na ontvangst op het gemeentehuis volgde de gebruikelijke receptie met afscheidsspeech en het uitwisselen van geschenken. En zo werd het een prachtige en leerrijke uitwisseling.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio