Aangeboden door PiKANT!

© Shutterstock.com

Kant is meer dan lingerie

Ontdek kant zeven keer anders

In de tentoonstelling PiKANT! ontdek je hedendaagse pikante lingerie van eigen bodem. Kant is vandaag nog erg actueel, maar niet alleen in de klassieke lingeriesetjes. Deze zeven items uit kant zullen je verrassen.

1. SokkenJe kent het wel… Je wil graag in de zomer stevige sneakers dragen, maar het is veel te warm. Dan maar geen sokken dragen? Met sokken uit kant kan je zowel classy als comfy je dag doorstaan!

© Shutterstock.com

2. SchoenenHeb je het nog steeds te warm, dan kan je ook kiezen voor schoenen uit kant. Als je deze zomer trouwt, is het trouwens zelfs toegestaan om sneakers onder je bruidsjurk te dragen.

© Shutterstock.com

3. BabybodyNa je bruiloft aan kinderen beginnen? Ook zij verdienen het allerbeste. Met een chique babybody uit kant zijn ze meteen klaar voor hun eerste fotoshoot.

© Shutterstock.com

4. BlazerWorking mom? Geen probleem, want met een blazer uit kant straal je klasse en professionaliteit uit.

© Shutterstock.com

5. OorbellenBij de perfecte outfit horen ook de juiste accessoires. Heb je jouw paar oorbellen uit kant al in huis gehaald?

© Shutterstock.com

6. BedovertrekWord je moe van al dat werken? Geef je slaapkamer een make-over en ga voor een zuiders bedovertrek uit kant. Het uitzicht alleen al bezorgt je dat vakantiegevoel waar je zo’n nood aan hebt.

© Shutterstock.com

7. KostuumDat kant alleen voor vrouwen weggelegd zou zijn, is ondertussen al lang achterhaald. Kantmotiefjes verwerken in een kostuum straalt pure klasse uit. Vanaf nu matchen de outfits van je partner en jezelf dus meer dan ooit tevoren!

© Shutterstock.com

Wil je graag nog meer pikante modellen ontdekken? De tentoonstelling PiKANT! loopt nog tot en met 30 september en is elke dag open van 11 tot 18 uur. Je kan je tickets online bestellen, zo ben je zeker dat je op het gewenste moment en dag de tentoonstelling kan bezoeken.

Vijf eeuwen cultuurgeschiedenis uitgekleed.Ontdek meer over deze unieke tentoonstelling »