Aangeboden door PiKANT!

© Shutterstock.com

Deze zeven celebrities zijn dol op kant

Deze zomer is PiKANT! de must-see tentoonstelling die je niet mag missen. In de orangerie van het Waterkasteel van Moorsel worden vijf eeuwen geschiedenis uitgekleed. Ook hedendaagse stukken komen aan bod, want kant is weer helemaal hip. Ook de hotste celebrities van het moment dragen dit luxueuze weefsel graag. Wij zetten onze favoriete outfits op een rijtje!

Selena GomezMet meer dan 150 miljoen volgers op Instagram breekt Selena Gomez alle records. De actrice en zangeres weet van aanpakken en dat is in haar outfits niet minder waar.

© Shutterstock.com

Natalie PortmanWe kennen haar als Padmé Amidala uit Star Wars, de hoofdrol in Black Swan, No Strings Attached en nog veel meer: Natalie Portman glundert als geen ander in haar outfit uit kant. Erg classy!

© Shutterstock.com

BeyoncéWie houdt van extravagantie, kijkt met grote ogen naar Beyoncé. Wie had gezegd dat kant alleen lief en subtiel mocht zijn? Kant verhult, maar onthult ook, en dat kan gerust erg sexy zijn.

© Shutterstock.com

Emma WatsonKant is niet alleen sexy als het onthult, ook de kleur van de stof speelt een rol. Dat bewijst Emma Watson die trots de kleur van passie en liefde draagt. Het staat je beeldig, Emma!

© Shutterstock.com

Ariana GrandeDeze keer niet aan de zijde van Nicki Minaj, maar daarom niet minder stralend. Ook de zangeres Ariana Grande lust haar portie kant.

© Shutterstock.com

Taylor SwiftAls je haar nummers hoort, is er geen ontsnappen aan. Drie dagen later zing je nog steeds ‘Shake it Off’. Haar outfit op de Fashion Show van Victoria’s Secret zal je ook niet snel vergeten, want de zangeres heeft ook talenten als model. Haar performance alsook haar outfit doen je wegdromen.

© Shutterstock.com

Miley CyrusCrop tops zijn helemaal in en dat is ook de zangeres Miley Cyrus niet ontgaan. Dat kant niet altijd erg kleurrijk hoeft te zijn, wordt nogmaals bevestigd. Zwart straalt pure klasse uit!

© Shutterstock.com

Wil je graag nog meer pikante modellen ontdekken? De tentoonstelling PiKANT! loopt nog tot en met 30 september en is elke dag open van 11 tot 18 uur. Je kan je tickets online bestellen, zo ben je zeker dat je op het gewenste moment en dag de tentoonstelling kan bezoeken.

Vijf eeuwen cultuurgeschiedenis uitgekleed.Ontdek meer over deze unieke tentoonstelling »