Aangeboden door PiKANT!

© Shutterstock.com

Deze ensembles van 2019 zijn PiKANT!

Dit zijn de 5 lingerietrends van het moment

Kant is weer helemaal in. Dat kan je zelf zien op de tentoonstelling PiKANT! in het Waterkasteel van Moorsel. Wij tonen alvast de laatste pikante trends uit de lingeriecollecties voor 2019.

PastelkleurenHeb je nog geen tijd gehad om te zonnen en een bruin kleurtje te krijgen, maar wil je graag toch die zomerlook uitstralen? Dan zijn pastelkleuren jouw redding. Die kleuren geven je huid namelijk een zachte gloed en een warme uitstraling.

© Marie Jo

High neck is hotWil je graag sexy en stoer combineren? Ga dan voor een high neck-model in kant! Zo straal je elegantie uit zonder dat het te braaf blijft.

© Andres Sarda

Overal streepjesLingerie en badmode met streepjes zie je deze zomer overal. Opgelet: vermijd erg brede strepen, want die hebben een verbredend effect op je lichaam. Fijne strepen daarentegen, maken jouw lichaam slanker.

© Prima Donna

Badpakken zijn weer helemaal inDeze zomer zie je gegarandeerd evenveel badpakken als bikini’s op het strand, want die zijn weer helemaal trending. Wie niet overtuigd is dat die ook sexy kunnen zijn, mag vooral niet aarzelen om een kijkje te nemen in de collecties van het Belgisch lingeriemerk Andres Sarda.

© Andres Sarda

Elegant en comfortabelLingerie hoeft niet altijd extravagant te zijn, want je kan evengoed klasse en elegantie uitstralen met een simpel model. De loungewearcollectie van Marie-Jo is daar het ultieme bewijs voor.

© Marie Jo

Wil je graag nog meer pikante modellen ontdekken? De tentoonstelling PiKANT! loopt nog tot en met 30 september en is elke dag open van 11 tot 18 uur. Je kan je tickets online bestellen, zo ben je zeker dat je op het gewenste moment en dag de tentoonstelling kan bezoeken.

Vijf eeuwen cultuurgeschiedenis uitgekleed.Ontdek meer over deze unieke tentoonstelling »