© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Wereldfeest Amuse met tropische temperaturen

Vorige zondag vonden duizenden bezoekers de weg naar het Domein Kiewit voor een tocht over en door de kraampjes van het Wereldfeest Amuse. De brandende zon was een zegen voor de een en een uitdaging voor de ander. Een plekje schaduw leek plots goud waard.

Chretien Paesen

De achtste editie van Amuse zal niet snel vergeten worden. Op het Domein Kiewit zocht iedereen een plaatsje onder de bomen. Wie een zitje bemachtigde in de schaduw, waande zich de koning te rijk. Het culinaire wereldfeest stond garant voor wereldse smaken. Voor enkele euro’s kreeg je een bordje met exotische lekkernijen. Op het erf deelden de chefs Sara Carrillo en Giovani Oosters tijdens hun sessie showcooking hun tips en tricks.

Overal kon men proeven van koffie, chocolade en gebak. De hapjesmarkt werd dan ook een echte trekpleister. Aan de reusachtige toog van Oxfam schoven de bezoekers aan voor een verfrissende pint, een lekker glaasje wijn of een exotisch fruitsapje. Het Amuse Wereldfeest werd er ook een van zang, dans en muziek vanuit alle aardse hoeken: Laos, Afrika, India, China en Spanje. Rondtrekkende muzikanten kwam je er overal tegen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio