dinsdag 9 juli 2019 - Limburg
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook gplus nextprevshare twitter video

  Dick Demey

TANK- en SERVICESTATION

Group Bruno investeert 4,5 miljoen in Tessenderlo

GENK/TESSENDERLOGroup Bruno, het bedrijf van Angelo en Giuliano Bruno, heeft een investering van 4,5 miljoen euro afgerond in een nieuw tank- en servicestation in Tessenderlo.

Het nieuwe tankstation zal zoals elders in de keten van de Bruno’s over een foodcorner beschikken. Daarin is een ambachtelijke pizzaoven met roterende bakvloer geïnstalleerd, net zoals in de restaurants in Maasmechelen, Hasselt en Genk. De oven heeft een capaciteit van 220 pizza’s per uur. Er komt ook een carwash, car rental, een safe parking en een facility center voor vrachtwagens en hun chauffeurs met 38 parkeerplaatsen. Het is meteen ook een van de weinige stations waar - naast aardgas (CNG) - ook vloeibaar aardgas (LNG) zal kunnen getankt worden. Alles samen heeft het nieuwe complex een investering van 4,5 miljoen euro gevergd.

Moderniseren

Het nieuwe tankstation opent vrijdag en is gelegen dichtbij de afrit van de E313 aan de Hyundailaan in Tessenderlo. Het vervangt het oudere station wat verderop, dat gesloten wordt. “Het nieuwe station past in de plannen om al onze servicestations tegen 2023 te moderniseren of te vernieuwen”, zegt Angelo Bruno. Het veelzijdige Limburgse bedrijf Group Bruno haalde vorig jaar met 21 tank- en servicestations en 500 medewerkers een omzet van 124 miljoen euro.  dc

Nieuwe Video's