Drie Belgen komen om bij familiedrama in Zwitserland

Print
Drie Belgen komen om bij familiedrama in Zwitserland

Themabeeld Foto: Shutterstock

In het Zwitserse dorp Apples, vlak bij het meer van Genève, heeft zich een familiedrama afgespeeld. Daarbij zouden drie Belgen om het leven gekomen zijn. Mogelijk zouden ze enkele dagen geleden al overleden zijn.

De hulpdiensten van het Zwitserse kanton Wallis ontvingen maandagavond omstreeks kwart voor tien een noodoproep van een buurman. “Hij maakte zich zorgen omdat hij al enkele dagen geen beweging had gezien in het huis naast het zijne”, zegt politiewoordvoerder Cédric Pittet. De politie kwam snel ter plaatse en doorzocht het huis, en trof daarbij het lichaam van een man, vrouw en een 13-jarig kind aan. Het zouden alle drie Belgische staatsburgers zijn.

De politie gaat uit van een familiedrama. “Op dit moment in het onderzoek is er geen sprake van vuurwapens”, aldus de politie. Een onderzoeksrechter kwam ter plaatse om het onderzoek naar de exacte omstandigheden in goede banen te leiden.

Volgens het blad Blick zou het drama zich al enkele dagen geleden, vermoedelijk vorige week, hebben afgespeeld. Een precies tijdstip of een precieze oorzaak is echter nog niet bepaald, citeert het een politiebron.