Kinderen school Genoels nemen nieuwe speeltoestellen in gebruik

Print

Genoelselderen

Riemst - In januari dienden de leerkrachten van de school in Genoelselderen een dossier in bij Cera. Cera geeft vorm aan haar engagement “Samen investeren in welvaart en welzijn” door zich op een coöperatieve manier in te zetten voor een betere wereld.

Met een goed uitgewerkt dossier dienden de juffen hun project 'Plezier op de speelplaats' in. Doelstellingen zoals plezier maken, samen spelen, de motoriek bevorderen, … mochten hierin zeker niet ontbreken.
En met succes, want in april kregen ze de goedkeuring en konden ze voor 2.000 euro aan educatief materiaal aankopen. Onlangs werden de twee nieuwe toestellen geleverd.
Met de mooie dagen werd de water-/zandtafel al goed gebruikt en zorgde dan ook voor de nodige afkoeling. De ballenvanger wordt dan weer vooral door de oudste kinderen gebruikt.
De kinderen zijn dan ook heel enthousiast met hun nieuwe speeltoestellen en ze zullen ze dan ook de laatste dagen nog heel goed gaan gebruiken vooraleer ze van hun welverdiende vakantie gaan genieten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio