Juf Myriam gaat met pensioen in Kiewit-Heide

Print

Foto: Chretien Paesen

Kiewit & Kiewit-Heide

Hasselt - Na een volle loopbaan waarvan meer dan 30 jaar in het kleuterschooltje van Kiewit-Heide werd juf Myriam door haar kleutertjes, de collega’s en de ouders feestelijk ontvangen voor haar laatste werkdag.

Lang voordat juf Miriam met een mooi versierde tandem – juf Elke trapte vooraan – aan het Shutterspleintje arriveerde, hadden de collega’s en de ouders heel de omgeving al mooi versierd. Overal hingen foto's, ballonnen en opschriften die aan de loopbaan als kleuterjuf herinnerden. Bij de aankomst stonden de kleintjes, netjes uitgedost met aangepast geel T-shirt en gewapend met muziekinstrumentjes, juf Myriam op te wachten. Onder luid kabaal liep een duidelijk geëmotioneerde juf Myriam de rode loper af en omhelsde elk van hen. Daarna was het tijd voor een leuk ingestudeerd liedje met bijhorende dansjes.

Pas toen de kleutertjes hun juf Myriam hadden bezongen, mochten de directie en de ouders hun zegje doen. Iedereen toonde zeer veel dankbaarheid voor de inzet waarvoor Myriam Tielens bekend is.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio