Jaarlijkse vaderdagbrunch van Sint-Kristoffel Opgrimbie is weer een succes

Print
Jaarlijkse vaderdagbrunch van Sint-Kristoffel Opgrimbie is weer een succes

Foto: Maarten Warson

Opgrimbie

Maasmechelen - Het is inmiddels een traditie bij de Koninklijke Fanfare Sint-Kristoffel Opgrimbie: de jaarlijkse vaderdagbrunch waar de bezoekers kunnen genieten van een ontbijt, middagmaal en dessert. Op zondag 9 juni zakten bijna 300 hongerigen af naar zaal Sint-Kristoffel in Opgrimbie om te genieten van een heerlijke brunch.

Om 10 uur openden de deuren van de jaarlijkse vaderdagbrunch en werd er aan de bezoekers een fris aperitief aangeboden. Na een warm welkom begonnen de eerste mensen aan te schuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet: ontbijtkoeken, croissants, verschillende soorten brood, spek, op verschillende wijze bereide eieren... Dat men ook deze vaderdag niet zou verhongeren was zeker. Tegen het middaguur werd het warm buffet klaargemaakt terwijl de vele bezoekers konden aanschuiven voor een lekkere kom soep. Daarna stonden o.a. frieten, kroketten, aardappelgratin en verschillende soorten vlees en vis op het menu. Dit allemaal in combinatie met een assortiment van verse groenten. Om dit eetfestijn op gepaste wijze af te sluiten, werden de aanwezigen nog getrakteerd op vers geschept ijs.
Nadat iedereen genoten had van een uitgebreid ontbijt, middagmaal en dessert, kon de Koninklijke Fanfare Sint-Kristoffel Opgrimbie weer spreken van een zeer geslaagde brunch.

Als klap op de vuurpijl mocht de fanfare diezelfde dag nog de muzikale begeleiding verzorgen van de diakenwijding in Mechelen a/d Maas. Zij begeleidden de pas gewijde diaken en talrijke bezoekers van de kerk van Mechelen a/d Maas naar Zaal Jagersborg waar een gezellige receptie plaatsvond.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio