Herdenkingsplechtigheid bij Vriendenkring Paracommando Limburg

Print

Eisden

Maasmechelen - Zaterdag 8 juni ging de jaarlijkse herdenkingsmis voor overleden Limburgse SAS, Korea-Vrijwilligers, Veteranen, KNSB, leden en familieleden door en dit reeds voor de 27ste keer. Vaandeldragers van over heel Limburg komen toe van verschillende Vaderlandslievende verenigingen.

De deelnemers werden ontvangen door het bestuur en na het welkomstwoord van voorzitter Benny Gabriëls, werd de misviering door de aalmoezenier opgedragen. Het geheel werd opgeluisterd door de Klaroenblazer, waarna bloemen werden neergelegd aan het monument gevolgd door een speech van de heer ere-senator André Kenzeler. Het geheel werd afgesloten met een zegening van de motoren die door de clubleden worden gebruikt voor hun bezoeken bij andere paracommandoverenigingen en benefiet motorritten. Na het officiële gedeelte werden de genodigden nog vergast op broodjes en koffie.
Limburgse (ex-)paracommando’s die zich willen aansluiten bij de vriendenkring zijn steeds welkom op woensdag of vrijdag vanaf 20 uur in het clublokaal op adres: Wipstraat z/n (sportpark) te 3630 Eisden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio