Kunst leeft op de Lavendelhoeve

Print

Foto: Chretien Paesen

Stokrooie

Hasselt - Onder grote belangstelling is de tentoonstelling 'Kunst op de Lavendelhoeve' geopend. In de tuinen en in de galerij vindt u werken van maar liefst 53 kunstenaars.

Ruim 200 genodigden verzamelden vorige vrijdag op de Stokrooise Lavendelhoeve voor de vernissage van 'Kunst op de Lavendelhoeve'. Het is de zevende editie van deze kunsttentoonstelling aan de Olmenstraat. Binnen zijn 81 kunstwerken te zien. Langs de toegangsweg en in de tuinen hebben de kunstenaars nog eens 186 werken neergezet. Sommigen zijn subtiel verscholen in het groen zodat de bezoekers best goed uitkijken, anders lopen ze er voorbij.

In zijn openingsrede beklemtoonde voorzitter Emiel Knaepen het belang van de inbreng van alle vrijwilligers en sympathisanten. Ook burgemeester Vandeput, die de tentoonstelling officieel opende, loofde de inzet van de grote groep die de werking van de Lavendelhoeve mogelijk maakt.

'Kunst op de Lavendelhoeve' is toegankelijk op de weekdagen – vrijdagen uitgezonderd – van 13u tot 19u. Op zon- en feestdagen van 10u tot 19u.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio