CLUBNIEUWS. Lees hier de laatste nieuwtjes over de Limburgse voetbalclubs

Naast de profclubs KRC Genk, STVV en Lommel SK telt Limburg ook een heleboel amateurclubs. Ook daar valt natuurlijk heel wat nieuws te rapen. In deze rubriek bundelen we de belangrijkste nieuwtjes uit het amateur- en provinciaal voetbal.

PATRO EISDEN: Lens Annab (30) tekende afgelopen weekend een contract bij Bilzen-Waltwilder, maar blijft actief bij Patro. Stijn Stijnen neemt hem op in zijn scoutingscel. “Door zijn aanwezigheid in het nationale voetbal komt Lens wekelijks talenten tegen. Samen met zijn ervaring als voetballer in eerste klasse biedt dit een enorme meerwaarde in zijn nieuwe rol als scout”, aldus Stijnen. (svc)

THES: THES heeft zich versterkt met Ibrahim El Ansri. De 22-jarige verdedigende middenvelder (ex-Lierse) komt over van Geel. (kj)

STOKKEM: Stokkem VV (2A) heeft voor volgend seizoen de broers Muamer en Anel Hegic overgenomen van MD Halen. (bs)

BOLDERBERG: Jordi Decoster (Park Houthalen) speelt volgend seizoen voor Bolderberg (2B). In opvolging van Bram Vangeel werd Jean-Pierre Geenen als TVJO aangesteld. (gesi)

KRC GENK LADIES: Eddy Bokken (55) is de nieuwe hoofdtrainer van de KRC Genk Ladies. Bokken volgt daarmee Guido Brepoels op die naar Diest vertrok. De Neeroetenaar volgde in maart nog een stage bij de vrouwenploeg van Bayern München en hoopt die ervaring nu gedeeltelijk te implementeren in Genk. De verdere invulling van de technische staf wordt later deze maand definitief ingevuld. (svc)