Telenet verhoogt tarieven op 4 augustus

Print
Telenet verhoogt tarieven op 4 augustus

Foto: Belga

Wie klant is bij Telenet, zal vanaf 4 augustus meer moeten betalen. De tarieven van de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale en analoge televisie, mobiele en vaste telefonie gaan met 1,87 procent omhoog.

Het telecombedrijf wijst erop dat de kosten elk jaar stijgen. Niet alleen worden de lonen van de werknemers geïndexeerd, maar ook materialen en grondstoffen zoals energie worden duurder. “We passen onze tarieven aan in lijn met de inflatie. We begrijpen dat deze boodschap nooit aangenaam is”, aldus Telenet. “We blijven de klant uiteraard garanderen dat we verder onverminderd zijn producten zullen blijven verbeteren en aanpassen aan de manier waarop hij ze gebruikt.”

Alle Telenet-klanten krijgen de komende dagen een bericht over de nieuwe tarieven. Een overzicht vind je op: telenet.be/nieuweprijzen. De telecomoperator laat nog weten dat niet alle prijzen veranderen. Zo zijn er geen aanpassingen aan de prijzen van onder meer de entertainment- en sportpakketten op televisie (Play, Play More, Play Sports, Play Sports Dagpas), de opties bij vaste telefonie, de installatie- en activatiekosten en de prijzen volgens verbruik. Ook het sociaal tarief wijzigt niet.

Ook in juli vorig jaar maakte Telenet al een reeks producten duurder. Nadien volgde nog een prijsverhoging (en uitbreiding) van Play.