Sint-Vincentiusmiddenschool geniet van dagje Walibi dankzij scholenquiz HBvL

Print
Lanaken - Op vrijdag 31 mei, weliswaar een brugdag, trokken de leerlingen van 1Aa van de Sint-Vincentiusmiddenschool Lanaken naar Walibi. Die uitstap hadden ze gewonnen na hun deelname aan de scholenquiz, een samenwerking tussen Het Belang van Limburg en Hogeschool PXL.

Na wekenlang deel te nemen aan de scholenquiz, een samenwerking tussen Het Belang van Limburg en de hogeschool PXL, vond er begin mei de finalequiz plaats. Bovendien werd er gevraagd om een originele foto in te sturen waaruit bleek dat de klas had deelgenomen aan de scholenquiz. Op dinsdag 14 mei kwam dan het verlossende mailtje en telefoontje dat klas 1Aa van SVM Lanaken de winnaar was voor de secundaire scholen uit Limburg. Naast de tickets voor Walibi kregen ze ook nog een foto in de rubriek Limburg Wuift in de Buurtkrant en een pallet appels.

Vrijdag 31 mei kwamen de leerlingen na een vlotte busreis aan in Walibi. Ze genoten met volle teugen van allerlei attracties. De Flash Back en de Radja River zorgden voor de nodige afkoeling, de Pulsar was voor de echte waaghalzen. Zij die geen hoogtevrees hadden, gingen met plezier de Dalton Terror in. In de Vampire en de Cobra ging de hartslag van leerlingen en sommige leerkrachten net een tikkeltje sneller. Kortom, een hele leuke dag en op de terugweg kon iedereen terugblikken op een leuke klasdag. Bedankt HBvL en ook PXL voor de leuke quizvragen tijdens het schooljaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio