© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

© Jos Hoogstijns

Meisjes KWS Linkhout lopen op bij de Red Flames

Op zaterdag 1 juni speelden de Red Flames een oefenduel tegen Thailand. De meisjes van KWS Linkhout zaten op de eerste rij "Een onvergetelijke avond voor onze meisjes die samen met hun idolen mochten oplopen voor de aftrap van de wedstrijd", zeggen ze bij KWS.

Jos Hoogstijns

"Vol spanning en wel wat zenuwachtig trokken we met onze voetballende meisjes van de club samen met een 30-tal supporters naar Leuven om de wedstrijd bij te wonen", vertelt een van de deelneemsters. "In een zonovergoten stadion maakten de Red Flames brandhout van Thailand dat nochtans binnenkort zal aantreden op het WK in Frankrijk. Het werd een knotsgekke wedstrijd die werd afgesloten met een overtuigende 6-1 overwinning.

Uitblinker met drie doelpunten en twee assists was Ella Van Kerkhoven, de spits van Anderlecht die in 2018 onze meisjes al eens een bezoekje had gebracht tijdens een footfestval in Linkhout." "Wat is er leuker dan je idolen na de wedstrijd in levende lijve te ontmoeten, leuke foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen", besluit de deelneemster.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio