Dansclub ItCH presenteert nieuwe dansshow

Print

Foto: Selina Radinardi

Genk - Op zaterdag 1 juni vond in de stadsschouwburg van Genk voor de zesde keer op rij een dansvoorstelling van DansClub ItCH plaats, genaamd 'Green is the new black'. De 40 dansers van de Genkse DansClub ItCH hebben maandenlang heel hard geoefend om deze spannende dansvoorstelling tot een goed einde te brengen.

'Green is the new black' is gebaseerd op het leven in de gevangenis in combinatie met een spannend verhaal over misdaad en moord. De dansers belanden namelijk onschuldig in de gevangenis. Suzie Radinardi die de echte moord pleegt op Soraya, verzwijgt alles. Gelukkig komt detective Selina Radinardi de dansers helpen en wordt het een race tegen de klok om toch maar op tijd uit de gevangenis te geraken. Zo kunnen de dansers de show alsnog tot een goed einde brengen. Eenmaal bevrijd uit de gevangenis volgt er een feestelijke finale op 'Freedom'.
Het publiek kon dit prachtig spektakel bewonderen in het stadsschouwburg in Genk. De prachtige kostuums werden handgemaakt door Maria Jorge. De mensen waren zeer verrast na het zien van deze unieke dansshow. Ze konden prachtige choreo’s bewonderen gemaakt door Byonde Begier en Selina Radinardi. DansClub ItCH is gebaseerd op vrijwilligers. Daarom zijn ze allemaal zo trots op deze dansschool en hopen dit nog vele jaren lang te mogen doen. 

Niet alleen wordt er plaats gemaakt voor dans en muziek, maar ook voor het thuisleven van de jongeren zelf. Elke woensdagnamiddag staan de medewerkers Suzie Radinardi en Maria Jorge klaar in de zaal Ons Tehuis in Winterslag. DansClub ItCH is een low budget dansschool waar iedereen welkom is en dit voor maar twee euro per les. Ieder kind krijgt hier de kans om zichzelf te ontplooien en ook op eigen inbreng. Vanaf september 2019 is ieder kind/jongere van harte welkom om zich in te schrijven voor een nieuw dansjaar bij Byonde en Selina, DansClub ItCH. zie :https://www.dansclub-itch.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio