Dansclub Clap sluit dansseizoen af met lekkere barbecue

Print
As - De jaarlijkse afsluiting van het dansseizoen bij Dansclub Clap ging door op zaterdag 25 mei met een gezellige receptie en daarna een lekkere barbecue voor alle volwassen leden.

Tijdens de receptie kwamen, bij het nuttigen van een glaasje cava of fruitsap, de dansverhalen over de voorbije lessen naar boven. Zo konden de dansers uit de verschillende cursussen zoals: Party en Latino Fun, Dance Mix, Stijldansen, en Caféboogie ook eens met elkaar toasten.

Daarna werd het dringend tijd om de buikjes te vullen met een uitgebreide barbecue. Als toetje deelde het bestuur nog een lekker ijsje uit om de laatste gaatjes te vullen.

De dansavond werd deze keer op een andere manier geopend: iedereen stond op de dansvloer om een leuke lijndans te doen, niet moeilijk, maar wel steeds sneller. En nadat iedereen opgewarmd was, kwamen de dansen van het voorbije seizoen aan bod. We kunnen weer spreken van een zeer gezellige en aangename afsluiter!

Tijdens de zomermaanden staan er nog enkele zomeroefenavonden gepland, en dan kijken we alweer uit naar het volgend dansseizoen dat start voor de volwassenen tijdens de week van 9 september. Meer info vind je op onderstaande website.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio