Weet je nog niet op wie je gaat stemmen? Ontdek hier welke partij bij je past

Print
Weet je nog niet op wie je gaat stemmen? Ontdek hier welke partij bij je past
Twijfel je nog aan je stemkeuze voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van 26 mei 2019? Het Belang van Limburg ontwikkelde daarom de ‘Standpuntchecker’: die biedt de twijfelende kiezer een handvat om zijn stemkeuze te maken. Al meer dan 100.000 Limburgers raadpleegden onze Standpuntchecker.

Verkiezingen Zondag 26 Mei 2019

Op zondag 26 mei 2019 trekken we opnieuw met z'n allen naar de stembus voor de verkiezing van onze vertegenwoordigers voor het Europees, Federaal en Vlaams parlement.

Op deze pagina verzamelen we alle verhalen over de Vlaamse, Belgische en Europese Verkiezingen. We brengen ook nog meer verhalen over de verkiezingen in Wallonië en Brussel op onze website.

Alle Limburgse kandidaten en lijsten kan je bekijken op deze pagina waar we alle lijsten van partijen en kandidaten per verkiezing hebben gebundeld.

Op 26 mei 2019 kan je op deze pagina alle uitslagen van de verkiezingen bekijken.

We hebben ook in kaart gebracht wat de uitdagingen zijn voor Limburg en hoe we zelf vooruit kunnen. Zo hebben we het bijvoorbeeld over mobiliteit, klimaat en energie, over economie en betaalbare zorg. Je kan hier bekijken wat er voor jou en voor Limburg echt op het spel staat.


VERKIEZINGEN 2019. Volg hier al het nieuws.

Nieuwe Video's