Celebs

Te nauwe jurk doet Elle Fanning flauwvallen in Cannes

Print
Te nauwe jurk doet Elle Fanning flauwvallen in Cannes

Voor de fotografen toonde de actrice nog haar beste glimlach, maar eventjes later liep het fout. Foto: ISOPIX

Er ontstond maandagavond enige opschudding in Cannes toen Elle Fanning (21) flauwviel tijdens een galadiner. Achteraf liet de actrice, bekend van onder meer ‘Maleficent’ en ‘The Neon Demon’, via Instagram weten dat haar te nauwe jurk aan de basis lag van het voorval.

Aan het begin van de avond van het Chopard Trophee-diner in Cannes poseerde Elle Fanning nog uitgebreid voor de verzamelde fotografen in haar lichtbeige jurk waarop bloemen waren genaaid. Maar toen regisseur Thierry Fremaux acteur Francois Civil op het podium riep, begon het plots te duizelen bij de jonge actrice. Ze viel flauw en donderde ook van haar stoel.

Gelukkig was haar zus Dakota, die naast haar zat, er snel bij om haar te helpen. Zij slaagde er uiteindelijk in om Elle weer tot haar positieven te laten komen en haar op haar stoel te krijgen. De actrice hield er niets aan over en stelde ook achteraf haar fans gerust via Instagram.

Dagen van de maand

“Oeps, ik viel vanavond flauw in mijn jurk uit de jaren 50 van Prada, maar alles gaat goed met me”, klonk het bij de foto met de duim omhoog. Daarnaast liet ze weten dat haar te nauwe jurk aan de basis van het incident lag en ook wat ze “die dagen van de maand” noemde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

Een bericht gedeeld door Elle Fanning (@ellefanning) op

 

Niet te missen