Madonna past video van optreden Eurovisiesongfestival aan: hoor hier het verschil

Print

Video: DE LIMBURGER/YOUTUBE

Tijdens haar live-optreden op het Eurovisiesongfestival zaterdag stelde Madonna (60) behoorlijk teleur. Valse noten, onstabiele zanglijnen,... En toch is daar niets meer van te horen in de video die zondagavond online kwam.

Lees ook. Madonna krijgt bakken kritiek na spectaculaire show op Eurovisiesongfestival: “Wat een afgang”

Op sociale media regende het zaterdag meteen negatieve reacties na Madonna’s bijdrage aan de show. Jan Smit noemde haar optreden vanuit zijn commentaarhokje ’wanstaltig slecht’. En Emma Wortelboer maakte er een grap over voordat ze de punten mocht uitdelen namens Nederland, kort na Madonna’s pauze-act. “Ik ben dankbaar voor vanavond en voor Madonna’s autotune”, zei Emma, een opmerking waarmee ook zijzelf viraal ging.

1 miljoen euro

Terwijl Europese kijkers hun stem konden uitbrengen, trakteerde de Queen of Pop het publiek op twee nummers. Naast haar dertig jaar oude klassieker ‘Like a Prayer’ zong ze haar nieuwe nummer ‘Future’, samen met de Amerikaanse rapper Quavo. “Als je 1 miljoen krijgt en je laat dit zien, dan ben je het niet waard om op dit podium te staan”, zei Jan Smit.

Bewerkte video op YouTube

De bewerkte video van Madonna, die zondagavond online kwam, is inmiddels bijna 650.000 keer bekeken. Bij de reacties onder de bewerkte video regent het opmerkingen van mensen die reageren op het nieuwe geluid.

Instagram

Op Instagram reageerde ze zelf op maandagmiddag: “Life is a mystery that We are all Here to Solve............Madame X.”