Vijfmaal goud voor MartialArtsCenter in Geleen

Print
Vijfmaal goud voor MartialArtsCenter in Geleen

Foto: Fiel Cosemans

Dilsen-Stokkem - Zaterdag 11 mei vonden de eerste open Nederlandse kampioenschappen K-1 plaats in het Nederlandse Geleen. Een Internationaal tornooi op kickboksregels waar heel wat sterke kampers vertegenwoordigd waren. Met meer dan 340 atleten hadden de officials veel werk om alles in goede banen te leiden. Team MAC uit Dilsen-Stokkem behaalde hier maar liefst vijf gouden en één zilveren medaille.

Leandro Caldara uit Genk (10) won zijn eerste twee partijen in de -30 kg klasse en moest in de finale genoegen nemen met zilver.
Jaynee Kellens uit Stein (12) vocht onmiddellijk de finale in de categorie 60 kg en won deze op punten. De Dilsenaar Ilyas Jamali domineerde de -46 kg klasse bij de veertienjarigen en won alle drie de partijen met goud als gevolg. Er was ook een eerste plaats weggelegd voor de dertienjarige Jennifer Geuns uit Meeuwen (-52kg), die haar beide partijen won van sterke tegenstandsters. Angelo Caldara (13) uit Genk bleek technisch ook te sterk voor zijn drie opponenten in de (-52kg) klasse. 
De Maasmechelse Lara Corecig vocht na forfait ook de finale bij de veertienjarigen (60kg) en haalde overtuigend goud mee naar huis.
Coach Debois stond zijn jeugd bij: “Onze jeugd presteert dit seizoen uitzonderlijk goed, wat volgens mij te wijten is aan hun noeste trainingsarbeid en gedrevenheid. Ook de goede jeugdwerking en een sterk team dragen bij tot deze mooie resultaten voor onze jeugdkampers. Het zijn allemaal talentjes met ieder zijn eigen gekende stijl, een plezier om ze te coachen en bij te staan. Een mooie toekomst ligt in het verschiet.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio