Kerstcorrida AVT Oudsbergen steunt Thousand Hills of Hope

Print

Hechtel

Hechtel-Eksel - Voor het tweede jaar op rij mag Thousand Hills of Hope rekenen op de steun van de Kerstcorrida AVT Oudsbergen. De lopers van de kerstcorrida liepen maar liefst 900 euro bij elkaar voor het project.

Ambassadrice van Thousand Hills of Hope Imana Truyers mocht uit handen van de voorzitter Guido Corstjens (AVT Oudsbergen), schepen van Sport Ilse Wevers (Oudsbergen) en Marc Corstjens (GOLAZO) de cheque van 900 euro in ontvangst nemen. Het bedrag werd bij elkaar gelopen door alle deelnemers van de alombekende Kerstcorrida. Hardloopster Imana Truyers nam ook zelf deel aan deze wedstrijd om de lopers een hart onder de riem te steken en won tevens de editie. Dank aan alle lopers. Uw steun maakt het verschil. 

Thousand Hills of Hope werd opgericht door pioniers familie Truyers-Testelmans Roel en Heidi, in samenwerking met sportevenementenbureau Golazo en ambassadrice en nationaal hardloopster Imana Truyers. Thousand Hills of Hope steunt Rwandese projecten ten voordele van straat -en weeskinderen. Inmiddels kreeg het laatste project, namelijk de pediatrie in de brousse van Kansi, in het zuiden van Rwanda, reeds zijn nieuw dak.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio