Ontspanningsclub Lanaken is meer dan een wandelclub

Print
Ontspanningsclub Lanaken is meer dan een wandelclub

Foto: Suzanne Driessen

Lanaken - De seniorensport- en ontspanningsclub Lanaken heeft de wind in de zeilen. Iedere maandag om 10 uur wordt de week geopend met een wandeling voor de 82 leden.

Regelmatig wordt er nog een extraatje toegevoegd aan het wekelijks treffen. Op paasmaandag zorgde Ronny van WZC Ludinaca voor een gevarieerd en gezellig ontbijtbuffet en dit voor de 48 aanwezige leden. Op 6 mei werd er een bezoek gebracht aan het zeer luxueuze Dormio Resort in Maastricht. Met een gids werd er gewandeld door een schitterend en uitzonderlijk complex van vakantiewoningen en appartementen.
Voor de volgende maanden heeft het bestuur nog leuke toppers in petto, met daguitstappen, wijnproeven, mogelijk een driedaagse. Er waait een nieuwe wind door de vereniging.
Het bestuur werd onlangs uitgebreid met een nieuw lid Luc Uytdenhouwen en secretaris Willy Geijselaars. Zij staan garant voor nieuwe wandellocaties en een gevarieerd programma voor senioren. “Bewegen in een gezellige groep, daar draait het om!", klinkt het.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio