Handmade in Belgium-label uitgereikt aan Atelier JMP

Print
Handmade in Belgium-label uitgereikt aan Atelier JMP

Foto: Eric Bervoets

Opglabbeek - UNIZO heeft in Oudsbergen het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Patrick Opsteyn en Martine Strobbe. Ze ontvingen het HIB-label uit handen van Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg en Serge Cuypers, penningmeester van UNIZO Oudsbergen.

Atelier JMP is gespecialiseerd in hondenverblijven. De hondenhokken of hondenrennen kunnen al dan niet gecombineerd worden met een tuinhuis, loungeruimte, fietsenstalling of andere stallingen. Aandacht voor details en veiligheid is een streefdoel voor Patrick en Martine. Elke klant is anders en dus ook elk project. Het bedrijf denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de hond om deze op een uitstekende manier te huisvesten. Met het HIB-label wil UNIZO ondernemers die originele en handgemaakte producten afleveren, extra ondersteunen. “Daarom is het zogenaamde HIB-label in het leven geroepen en deze Oudsbergse ondernemer past perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg uit.

Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar originele producten en willen daarvoor een authenticiteitsgarantie. “Die ambachtelijke ondernemers willen we een duwtje in de rug geven. De term ambachtelijk is in België, in tegenstelling tot in Frankrijk niet beschermd. Vandaar dat wij bij UNIZO het HIB-label in het leven hebben geroepen”, aldus Bart Lodewyckx.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio