© MH

Verkiezingen 2019: hier vind je alle kandidaten op de lijsten

Op 26 mei 2019 zijn er opnieuw Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Wie zijn de kandidaten voor de verschillende partijen? Wie komt op voor de Kamer en wie voor het Vlaams Parlement? Op wie kan je stemmen voor het Europees Parlement? Op welke plaats staat een bepaalde kandidaat? Klinken één of meerdere van deze vragen jou bekend in de oren, dan is het overzicht hieronder een handig hulpmiddel. We bundelden voor jou alle lijsten en kandidaten van de grote partijen.

jsws, kops

Hoe ga je te werk? Je kan makkelijk door de kieskringen en de grote partijen bladeren. Eerste stap: selecteer de verkiezing waarvoor je een lijst of een kandidaat zoekt. Kies vervolgens de kieskring waar je moet stemmen. Dan kan je bladeren door de verschillende partijen om de hele lijst te zien. Je kan ook op de naam van een kandidaat zoeken.

Lijsttrekkers voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers: Limburgse kandidaten

Lijsttrekkers voor het Vlaams Parlement: Limburgse kandidaten

Verkiezingen 2019: lees hier al het nieuws over de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen. Je kan ook onze dossiers nog eens bekijken op de pagina met verkiezingsthema's.

Twijfel je nog op wie je moet stemmen? Ontdek dan met onze standpuntchecker bij welke partij je het meest aansluit over de thema's mobiliteit, klimaat en energie, economie en zorg, en migratie en integratie.

Op 26 mei ontdek je op deze pagina alle uitslagen van de verkiezingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer