Nieuw bestuur voor de gemeentelijke cultuurraad

Print

Eisden

Maasmechelen - Tijdens de algemene vergadering van de gemeentelijke cultuurraad werd het nieuwe dagelijks bestuur voorgesteld aan de leden.

Naast de bestuursleden die al heel wat jaren met veel inzet en enthousiasme deel uit maken van dit bestuur zijn er ook een aantal nieuwe leden uit diverse verenigingen van de cultuurraad. Maar ook een cultuurliefhebber en een plaatselijk kunstenaar meldden zich aan. Schepen van Cultuur Romain Hamers kijkt uit naar de samenwerking met deze nieuwe ploeg.
Uittredend bestuurslid Gerda Wevers werd in de bloemetjes gezet voor haar grote inzet. Liefst 47 jaar lang maakte ze deel uit van het dagelijks bestuur en fietste ze vaak door weer en wind naar de maandelijkse vergaderingen. Ook de laatste jaren had ze nog haar zegje. Zo kwam ze op voor de Ziekenzorgafdelingen (nu: Samana) toen deze hun zitje in de cultuurraad dreigden te verliezen en was ze pas gerust toen deze verenigingen in een andere adviesraad ondergebracht werden.
Op de eerstvolgende vergadering van het dagelijks bestuur worden voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester verkozen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio