Geslaagd koffiekoekenconcert in Kinrooi

Print
Kinrooi - Vorige zondag organiseerde jeugdorkest ProMusic van Kinrooi een koffiekoekenconcert in zaal De Bunker. Voor de moeders werd het een geslaagd begin van Moederdag, en iedereen kijkt al uit naar een volgende editie.

De jeugdorkesten van Roosteren en Grathem waren uitgenodigd om het Kinrooise publiek, en natuurlijk de moeders in het speciaal, te komen vermaken. Die opdracht hebben zij ook met erg veel enthousiasme vervuld. Ondertussen gingen de koffiekoeken, wafels en cake als zoete broodjes de deur uit!
Daarna was het de beurt aan ProMusic zelf. De Kinrooise jeugd bracht zeven muziekwerken, gaande van lichte en herkenbare muziek, tot het iets serieuzere werk. Suite Española, Where Eagles Soar, You’re Welcome, Paseo de Otoño, Martinique en Captain America, allemaal werden ze op luid applaus onthaald. Maar het hoogtepunt van het concert was ongetwijfeld The Enchanted Forest, een nummer waarin enkele solisten de kans kregen om te schitteren. Die rol vervulden Thieben Willen op de drum, Liam Schippers op trompet en Elke Breukers op de schuiffluit met glans.
Het publiek genoot zichtbaar van al dat spektakel, in die mate dat er na afloop nog om een ‘zugabe’ of bisnummer geroepen werd. Zo sloot ProMusic hun concert uiteindelijk af met Carnaval Festival, een bekend deuntje uit de Efteling.
Het jeugdorkest wil iedereen bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn en kijkt alvast uit naar de volgende editie!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio