Opendeurdag Campus Hast

Print

Foto: Hast Katholiek Onderwijs Hasselt

Heilig Hart

Hasselt - Tijdens de jaarlijkse opendeurdag kon je de richtingen van Campus Hast ontdekken. Passief luisteren was echter niet aan de orde. Je werd meteen opgeslorpt in één van de talloze demonstraties.

De kilheid van de wind stond in schril contrast met de warme gezelligheid op Campus Hast. De nieuwe, brede eerste graad die vanaf september uitrolt in ons secundair onderwijs krijgt eigen accenten in elke school. Tijd voor een ontdekking van de verkennende projecten of het bredere pakket algemene vorming.
In de praktijklokalen kwamen demonstraties en workshops aan bod. Zo kon je aan de hand van sporenonderzoek een moordenaar ontmaskeren, in virtual reality van een flatgebouw springen, de route programmeren van een pakjesbezorger, je handen laten masseren, een airbag testen, je eigen muur metsen, een houten puzzel uitzagen of een sleutelhanger maken.
Alle richtingen in één oogopslag kon tijdens de show van Haarzorg. De leerlingen verwerkten immers elke richting in de kapsels van de modellen. Ook wie meer wilde weten over actieve verplaatsingen tijdens uitstappen of over de digitalisering van onze onderwijsleerpraktijk kwam aan zijn of haar trekken. Voor ieder was er wat wils en een kort bezoekje leidde al snel tot een namiddagvullend programma.

Heb je vragen over de richtingen en heb je de opendeurdag gemist, spring dan zeker eens binnen tijdens de VIP-dagen op zaterdag 29 juni (10 u. - 13 u.) en maandag 1 juli (16 u. - 19 u.). Experts uit onze studierichtingen zijn aanwezig om op al je vragen een antwoord te geven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio