AFTERMOVIE. Vierde editie Sjiek Shoppingweekend in Maasmechelen Village was succes

Print

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei vond voor de vierde keer het Sjiek Shoppingweekend plaats in Maasmechelen Village. En wat voor één. Maar liefst 4000 bezoekers shopten dit weekend naar hartenlust.

Alle Sjiek-lezers genoten van 20% korting bovenop de outletprijzen in de deelnemende boetieks. Ze konden zich tijdens het shoppen laten verwennen met gratis drankjes, hapjes en make-up touch-ups. Een uitje met het hele gezin? Ook aan de kinderen was er gedacht. Lollies, bellenblazers, kleurplaten én een vernieuwde speeltuin. Voor elk wat wils dus.

Zaterdag kwam het zonnetje af en toe de wolken door, maar vooral zondag konden de shoppers genieten van stralend lenteweer. David Winkels, bestuurder Value Retail van Maasmechelen Village is tevreden met de opkomst: “Het was absoluut een fijn weekend! Het was druk, maar alles is vlot verlopen. De sfeer zat er goed in dankzij een live-bandje dat voor muziek zorgde. Op zondag zetten we ook de mama’s letterlijk in de bloemetjes. De eerste 500 moeders kregen van ons een boeketje aan de voet van onze zes meter hoge manneke pis. Daar waren ze natuurlijk erg blij mee.”