woensdag 8 mei 2019 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

EMBO neemt doorstart in vierde provinciale

Breugel, Zelem en Veldwezelt promoveren naar derde provinciale

Breugel, Zelem en Veldwezelt spelen volgend seizoen alle drie in derde provinciale. Dat verrassende, maar goede nieuws kregen de clubs dinsdag plots te horen, nadat EMBO besliste om volgend seizoen een doorstart te nemen in vierde provinciale. De eindronde in derde provinciale werd alvast deels geannuleerd.

SV Breugel promoveert meteen na de degradatie weer naar derde. hbvl

Jaar naar degradatie weer aan feest

Eén jaar na de degradatie neem SV Breugel (4A) volgend seizoen zijn plaats in derde provinciale weer in. “Hoofddoel wordt het behoud”, reageert secretaris Paul Roeffaers.

FC Veldwezelt viert haar vijfjarig bestaan met de promotie. hbvl

“Beloning voor een mooi seizoen”

FC Veldwezelt (4C) promoveert naar derde provinciale. “We zijn vijf jaar geleden begonnen met FC Veldwezelt. Onze ambitie was om binnen de vijf jaar te promoveren en dat is dus gelukt”, glundert voorzitter Geraerts, die dinsdag het goede nieuws kreeg dat de promotie een feit was.

Zelem mag volgend seizoen in derde aan de slag. “Maar eigenlijk is de club daar niet klaar voor’, zegt afscheidnemend coach Beckers. hbvl

“Niet klaar voor derde”

Hoewel E. Zelem (4A) zich tijdens de zomerstop niet versterkte en dus met beperkte ambities aan het seizoen begon, slaagde coach David Beckers erin om er een hechte groep van te maken en de ploeg zo naar derde provinciale te loodsen.

Vanavond zes matchen in eindronde

Meer over SV Breugel

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws