Beestig Galaconcert in Bovelingen

Print
Beestig Galaconcert in Bovelingen

Foto: Saskia Schoefs

Mechelen-Bovelingen

Heers - Naar jaarlijkse gewoonte presenteerde de K.H. Eendracht is Macht Bovelingen vorige zaterdag haar Galaconcert met als titel ‘The Zoo Ball’.

Al voor de 24ste keer stroomde een prachtig gedecoreerde zaal Ons Vermaak vol met familieleden en sympathisanten die graag wilden luisteren naar het nieuwe jaarprogramma. Dit keer stond alles in het teken van muzikale dieren. Voorzitter Patrick Neven: "Zoals altijd proberen we een gevarieerd concert aan te bieden, met een goede mix van bekende en minder bekende - maar daarom zeker niet minder mooie - werken. Iedereen kent de melodie van ‘The Pink Panther’ of ‘Jaws’, maar er zijn nog pareltjes van filmmuziek, zoals ‘101 Dalmatians’ of ‘Dances with Wolves’. We zorgden ook voor een gepaste achtergrond met beelden die de werken ondersteunen."

Net zoals op het kerstconcert vorig jaar pakte de harmonie uit met een eigen gelegenheidskoor, dat ondertussen groeide tot 22 leden. Zij verrasten met ‘Shosholoza’ en ‘The Lion Sleeps Tonight’. Het eerste deel van het concert sloten ze af met een dynamische eigen bewerking van ‘Pata pata’, begeleid door de harmonie, onder leiding van dirigent Stefaan Daems en koordirigent Saskia Schoefs.

Niets dan tevreden gezichten achteraf, zowel bij de muzikanten als bij de toehoorders. Met de traditionele bitterballen en een lekkere Pink Panther-cocktail werd er nog stevig nagepraat en werden al plannen gesmeed voor de jubileumeditie van 2020.

(Foto: Cielke Bessemans)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio