Jaarlijks accordeonfestival bij Accordeola Hamont-Achel

Print
Jaarlijks accordeonfestival bij Accordeola Hamont-Achel

Foto: Marleen Engelen

Hamont

Hamont-Achel - Op zondag 28 april 2019 organiseerde Accordeola Hamont-Achel haar jaarlijks accordeonfestival in zaal de Posthoorn in Hamont. Accordeola had dit jaar het muziekensemble Edelweiss uit Lier en de Kon. Acc. St-Rochus uit Balen uitgenodigd.

Het publiek kon de verschillende muziekgenres wel smaken. Maar ook voor de muzikanten was het een gezellige namiddag met om 16 uur als hoogtepunt een gezamenlijk optreden van de drie accordeonorkesten. Voor de dirigenten was het een hele uitdaging, maar ook een unieke ervaring om voor de drie orkesten te dirigeren. "Dit is zeker voor herhaling vatbaar tijdens ons volgend accordeonfestival", klinkt het bij Accordeala. Dat zal plaatvinden op zondag 2 februari 2020 in zaal De Posthoorn In Hamont-Achel.

Accordeola Hamont-Achel repeteert elke donderdagavond van 20 tot 22 uur in De burg in Hamont. Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom. Heb je een basiskennis notenleer en kan of wil je accordeon spelen bij Accordeola? Neem dan contact op via de website of kom eens langs tijdens één van de repetities.

Accordeola Hamont-Achel organiseert dit jaar ook een Play-in voor Accordeon in samenwerking met VLAMO Limburg. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober 2019 in zaal Michielshof (Michielsplein 3, 3930 Hamont-Achel) vanaf 9 uur. Om 19 uur wordt de zaal opgesteld voor het publiek en wordt de dag afgesloten met een spetterend concert. Inschrijven kan vanaf 1 juni via Accordeola Hamont-Achel of via het trefpunt van VLAMO Limburg. Info: www.accordeola.be of limburg@vlamo.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio