Looise Balletfabriek schittert in 'Assepoester'!

Print
Tessenderlo - Voor de allereerste keer schitterden de ballerina's van de Looise Balletfabriek tijdens hun eigen jaarlijkse voorstelling. De gereserveerde zaal bleek al snel te klein waardoor er werd uitgeweken naar het grote podium van Cultuurhuis Het Loo. In een mum van tijd was ook die zaal uitverkocht. De jonge ballerina's losten de verwachtingen meer dan in. Onder het motto 'positiviteit stimuleert creativiteit' weet juf Bie bij haar leerlingen het beste naar boven te halen.

Juf Bie verwoordde het heel mooi in haar voorwoord: "Ballet vormt een brug tussen sport en cultuur". De balletschool die lid is van de Sportraad gebruikte in de voorstelling muziek van de dirigent van de lokale Koninklijke Harmonie Tessenderlo, liet de presentatie doen door een leerling van de Academie Muziek en Woord Tessenderlo en leende een kostuum bij de plaatselijke toneelvereniging Pandora. De choreografieën die voor elke leerling op maat werden gemaakt, spraken tot de verbeelding.
De aankleding van het podium en de mooie beelden op de achtergrond versterkten het geheel. Niet alleen alle prima ballerina's maar ook een geweldige figurerende papa zette als prins zijn beste beentje voor.
De toeschouwers genoten van het plezier waarmee alle danseresjes op het podium stonden en stipten in hun agenda alvast 26 april 2020 aan voor de volgende voorstelling.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio