Model Aero Club Milord organiseert opendeur Fly-In voor modelvliegtuigen

Print

Wezeren

Landen - Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Model Aero Milord Wezeren op 1 mei haar opendeur fly-in. Na een wat grijze start konden de organisatoren al snel rekenen op de nodige zonneschijn zodat de talrijk opgekomen piloten alvast hun vluchten netjes konden afwerken.

Er waren demovluchten van vliegtuigen, zwevers, helikopters, drones en jets. Tussendoor konden de kijklustigen genieten van de static show. Degenen die wat meer informatie wilden, konden zich alvast wenden tot de aanwezige piloten. Voor degenen die van het echte werk wilden proeven, konden alvast een initiatievlucht maken onder begeleiding om zo de voeling te krijgen met deze fascinerende hobby.

Tijdens de pauze in de namiddag was het aan de aanwezige kinderen om zich op het grasveld te wagen om zich te laten trakteren op een heuse snoepdropping. Ondertussen werden ervaringen, anekdotes, bouwverslagen enzovoort onder de aanwezige piloten uitgewisseld met de nodige hapjes en drankjes in onze gezellige kantine.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons een bezoek te brengen tijdens de weekends of laat een boodschap achter op onze website zodat we je kunnen contacteren. Voor diegene die willen starten met modelbouwvliegen voorzien we gratis begeleiding! Noteer ook alvast 4 augustus 2019 in je agenda want dan organiseren we onze “Piper Cup holiday Fly-In”. Tot dan!

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio