Interieur

Belgische opruimcoach duikt op in prestigieus BBC-programma

Print
Belgische opruimcoach duikt op in prestigieus BBC-programma

Faith Kaimba Annelies Mentink. en Foto: BBC

Opruimcoaches zijn hot: zo maakt Marie Kondo het mooie weer op Netflix en wij hebben met Annelies Mentink ook een klepper rondlopen. De vrouw die onder de naam Annelies Minimaliseert aan de slag is, was onlangs te gast op de BBC.

Annelies Mentink mocht in ‘The Conversation’, een meervoudig award-winning radioprogramma van BBC World, uitleggen wat haar job als opruimcoach juist inhoudt. Dat programma interviewt wekelijks twee vrouwen uit verschillende delen van de wereld die iets gemeenschappelijk hebben.

De Keniaanse Faith Kaimba gaf haar Afrikaanse ervaringen als opruimcoach mee terwijl Annelies op haar beurt over de Belgische en bij uitbreiding West-Europese opruimpassie mocht vertellen. Het resultaat daarvan werd maandag uitgezonden. Het fragment kunt u hier beluisteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Het was wonderful. Mijn deelname gisteren aan The Conversation in de studio @bbcworldservice _ Trots om deel uit te mogen maken van een lijst indrukwekkende vrouwen die reeds hun stempel op dit awardwinning programma hebben mogen drukken. _ Uiteraard is mijn werk als professional organizer een job die wereldwijd voor vele mensen een dankbaar lichtpuntje in hun ratrace doorheen het leven betekent. _ Mijn Keniaanse collega Faith, die deelnam vanuit Nairobi, herkende immers vele pijnpunten die ook mijn klanten hier aan halen. _ We've decided: we keep organizing the homes and offices of people everywhere ???? _ Moest je in België hulp nodig hebben bij het creëren van rust in je huis en ruimte in je hoofd, contacteer me vrijblijvend: vraaghet@anneliesminimaliseert.be .

Een bericht gedeeld door Minimaliseercoach Annelies M. (@annelies_minimaliseert) op

 

Niet te missen