Model Aero Milord Wezeren dropt paaseieren

Print

Wezeren

Landen - Op zondag 28 april organiseerde de Model Aero Club Milord traditioneel haar jaarlijkse paaseierendropping. Onder een wat grijze lucht ging deze namiddag van start en konden de organisatoren rekenen op een talrijk opgekomen publiek dat zich klaarmaakte voor een spetterende namiddag in aanwezigheid van de paashaas.

De droppings werden uitgevoerd in verschillende beurten zodat alle kinderen de kans kregen om hun mandjes te vullen met lekkere chocolade en snoepjes. Tijdens de middag kwam de zon ook steeds meer tevoorschijn en de temperatuur ging net zoals de paaseierendropping in een stijgende lijn. Tussendoor was er ook de gelegenheid om zich te voorzien van een lekker hapje en tapje in het gezellige clublokaal. Tussen de droppings door waren er ook andere vluchten te bewonderen van vliegtuigen en helikopters. Er was dus steeds genoeg activiteit om de kijklustigen te laten genieten.

Na deze drukke namiddag verlieten de aanwezige kinderen, ouders, grootouders en andere kijklustigen het terrein dan ook met een stralende glimlach op hun gelaat. Zij kunnen zich al opmaken voor een volgend bezoek van de activiteiten van Model Aero Milord Wezeren. 

Interesse in deze fascinerende hobby? Kom gerust langs op het vliegveld tijdens de weekends voor vrijblijvende info.

Info: www.mamw.be

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio