Cursisten keramiek stellen werk tentoon

Print
Cursisten keramiek stellen werk tentoon

Foto: Liselotte Kerkhof

Hamont

Hamont-Achel - Om het cursusjaar 2018-2019 af te sluiten, tonen zo’n vijftig cursisten hun uniek en gevarieerd in het atelier en de galerie van Heleen Dekkers en Piet Kerkhof. Tijdens de tentoonstelling kan je de creaties van zowel de beginnende als de meer ervaren keramist bewonderen.

Heleen en Piet geven intussen meer dan dertig jaar cursus. Zij staan iedereen graag te woord die interesse heeft in keramiek en/of graag les wil volgen.

De keramieklessen zijn geschikt voor de amateur die de avond of ochtend creatief wil doorbrengen. De gevorderde keramist komt ongetwijfeld ook aan zijn trekken. Door de rijke ervaring van Heleen en Piet is een degelijke professionele begeleiding immers verzekerd.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker langs in de galerie. De tentoonstelling is open op zondag 28 april en op vrijdag, zaterdag en zondag 3, 4 en 5 mei, steeds van 14 tot 18 uur. Op andere dagen zijn de galerie en het atelier te bezoeken na afspraak via 011/62.13.06. De pottenbakkerij vind je op Mulk 52 in Hamont.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio