Looise scholen plannen bloedinzameling in samenwerking met het Rode Kruis

Print
Looise scholen plannen bloedinzameling in samenwerking met het Rode Kruis

Foto: Jos Stappers

Tessenderlo - Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Looise scholen ook dit jaar weer een bloedinzameling. Die gaat door op donderdag 9 mei in de voormiddag. In een beurtrol tussen de drie middelbare scholen van Tessenderlo, is het dit jaar de beurt aan GO Campus Russelberg om dit event te organiseren.

Om praktische redenen gaat de inzameling dit jaar door in Cultuurhuis Het Loo op de vismarkt. Dit heeft als voordeel dat er deze keer ook buitenstaanders kunnen deelnemen aan deze actie. "De afdelingsverantwoordelijke bloedinzamelingen van Rode Kruis Tessenderlo zegt het aantal donaties jaar na jaar afneemt. Vandaar dat wij zeer blij zijn dat de scholen deze actie ondernemen", aldus de verantwoordelijke.

Rode Kruis doet dan ook een warme oproep naar iedereen die bloed wil geven om zich aan te melden op een van de volgende dagen: donderdag 2 mei in Sint Barbarazaal Tessenderlo Berg van 18 u tot 20.30 uur, maandag 6 mei of dinsdag 14 mei in de zaal van het OCMW van 17.30 tot 20.30 uur of op donderdag 9 mei in Het Loo van 9 tot 13 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio