175 mensen leren golfen bij Millennium Golf Paal

Print

Foto: André Caubergs

Paal

Beringen - Tijdens een initiatie 'Start to Golf' mocht Millennium Golf Paal 175 geïnteresseerd en ontvangen om hen de eerste beginselen van het golfen aan te leren.

Op paasmaandag wordt nationaal ‘Start to Golf’ georganiseerd, zo ook bij Millennium Golf Paal. De inschrijvingen waren vlot binnengekomen zo kon men dan ook genoeg ‘lesgevers’ inschakelen. Om het uur kon hen groep beginnen, na het aanmelden en de verwelkoming werd deze groep dan verdeeld in een groep die ging leren ‘afslaan’, de anderen leerden ‘putten’.  De techniek en juiste houding werd telkens aangeleerd en zo beseften de deelnemers dat golfen niet zozeer om kracht gaat, maar om de juiste techniek bij het afslaan. Bij het putten, vergelijkbaar met minigolf, is de concentratie van tel.

Na deze introductie ging men dan op de korte golfbaan, die van negen holes, de opgedane kennis in kleine groepen in praktijk omzetten, telkens bijgestaan door ervaren golfers als instructeurs. Op het eind namen de deelnemers nog een kijkje in de golfshop en deden ze een terrasje. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio